Atelierul de Limba Germana

Copiii vor face cunostinta cu limba germana prin jocuri si activitati distractive, intr-o atmosfera vesela, relaxata si creativa.

 

  • Prescolari (5-7 ani) Cursurile de limba germana cu profesor nativ sunt dedicate copiilor care încep studiul acestei limbi încă de la grădiniță. Activitățile propuse sunt distractive și ușor de realizat pentru nivelul preșcolar, punând accent pe joc și joacă, dar familiarizându-i pe copii, în același timp, cu noțiuni primare de limbă germană. Programa atelierelor inglobeaza subiecte interesante, jocuri pedagogice destinate invatarii si activitati creative. Toate acestea au scopul de a-i capta micutului curiozitatea si a-i stimula, in acest mod, motivatia si placerea de a deascoperi o limba straina.

 

  • Scolari mici (7-9 ani) Cursurile de limba germana cu profesor nativ sunt dedicate copiilor de vârstă școlară mică, clasele I-III, aflați pentru prima dată în contact cu această limbă, sau pentru cei care vor să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe.  In cadrul acestui curs, invatarea se va face nu numai la nivel teoretic ci si pe baza metodelor de cunoasteresi descoperire prin joaca. Astfel, combinand  joaca cu lucrul manual, experimente, povesti si cantece, copii vor experimenta, simultan, petrecerea timpului intr-un mod interesant cu invatarea limbii germane. 


Costul manualelor si al caietelor de lucru  nu este inclus.


Atelierele vor fi sustinute de un pedagog specializat, vorbitor nativ de limba germana, cu experinta in predare in cadrul mai multor institutii de invatamant din Bucuresti. 

Cand: in fiecare Marti si Joi 

  • 15:30 -16:30, 7-9 ani, scolari mici
  • 16:30 - 17:30, 5-7 ani, prescolari 


Perioada: 12 septembrie 2017- 15 iunie 2018
Cost: abonament 280 lei/8 ateliere, 40 lei/ atelier
Numar copii in grupa: minim 6 - maxim 10 copii
Inscrieri: 0723269274, 0744913239, sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Cont bancar pentru plata: SC ATELIERE RECREATIVE TEI SRL, CUI 29102017, Banca Transilvania, Cont IBAN RO67BTRL04401202W94025XX.
Adresa: Bd Lacul Tei 65, Bucuresti, Sector 2.

Echipa Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei 

www.atelierecreative.ro

Vă așteptăm, cu drag!

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Email address: