Tabere Urbane de joaca creativa in Bucuresti

Dragi parinti, 

 
Avem bucuria si placerea de a va recomanda pentru vara aceasta pentru copiii dumnevoastra TABERELE URBANE de joaca creativa in Bucuresti! 
 
Taberele urbane sunt la a 3-a editie si se vor desfasura la sediul Clubul Meu, Blv Lacul Tei, nr. 65. Asadar, copiii vor petrecere diminetile jucandu-se creativ in Parcul Circului (mai multe informatii mai jos si pe www.dezvoltarecreativa.ro)
 
 
"Asemanarile ii apropie pe oameni. Diferentele ii ajuta sa creasca", V.Satir. 
Obiectivele grupului: explorarea altor culturi, constientizarea asemanarilor si diferentelor dintre oameni, antrenarea respectului fata de sine si celalalt.
 
 
"Copiii au nevoie de libertatea si timpul de a se juca. Joaca nu este un lux. Joaca este o necesitate", K.R. Jamison.
Obiectivele grupului: stimularea si explorarea senzoriala, dezvoltarea si intarirea  identitatii corporale, explorarea de sine si a lumii prin miscare si dans.
 
 
Timp de cinci zile, copiii vor avea ocazia sa inventeze si sa isi construiasca propriile papusi. vor invata sa faca un tipar, sa traseze si sa decupeze dupa contur, sa deseneze in oglinda, sa insaileze papusile, sa le umple cu vatelina si la final sa le accesorizeze.
 
 
"Creativitatea este contagioasa. Da-o mai departe.", Albert Einstein.
Acest grup de creativitate & ecologie isi propune sa ajute la accesarea potentialului creativ, sa dezvolte flexibilitatea si spiritul inovator, sa activeze interesul social, sa dezvolte responsabilitatea fata de mediu.
 
 
Ingredientele grupului de joaca isteata: o ora de miscare si dans, o ora de pictura si modelat, o ora de povesti, o ora de teatru. La acestea se adauga ore de relaxare si joaca in parc, jocuri de echipa si jocuri de logica.
 
Ii asteptam cu drag pe copiii dumneavoastra sa se joace alaturi de noi! 

    AA  

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri